Dampet broccoli, broccolisalat og nu denne, hvor den grønne lækkerhed kom en tur i ovnene som tilbehør til en omgang frikadeller. Superlækkert med lidt parmesan, citronskal og ristede valnødder.
Synes du det ser pivlækkert ud? Så kommer opskriften lige her:
- Et broccoli med stok, skyllet og delt i to halve
- Lidt olivenolie til pensling
- Skal af en halv citron (øko)
- 2 spsk. sesam
- En lille håndfuld valnødder
- En lille håndfuld revet parmesan
Broccoli med stok pensles med olie på begge sider og krydres med salt og peber. Lægges i et ildfast fad eller på bageplade med bagepapir, og bages i ovnen ved 180 grader i ca. 15 minutter, det skal stadig være fast i stokken. Mens broccolien bager, ristes sesam og valnødder på en varm tør pande ved middel varme. Ved anretning drysses der med citronskal, parmesan, valnødder og sesam over den bagte broccoli.