Bagt rødtunge med rabarber salsa!

I dag blev der prøvet en ny fisk, rødtunge. Den er på tilbud i Rema i denne uge til 39 kr. og der er nok til to personer. Jeg lavede kun den ene til mig og den anden kom jeg i fryseren.

Der er lidt arbejde med fisken, da den kun er flået og ikke fileteret. Men har du prøvet at filetere før er det ingen sag. Har du ikke, tager det lidt længere tid, men er ikke umuligt.

Har lagt lidt billeder ind hvordan du gør, hvis du vil afprøve. Ellers er der den anden udvej, at vælge en rødspætte der er klar til brug 😉

Filet skæres ved at starte på midten og lad kniven følge benene ud til siden
Filet skæres ved at starte på midten og lad kniven følge benene ud til siden

 

Bagt rødtunge blev serveret med  rabarber salsa og nye kartofler vendt med lidt olie og rosmarin og en tur i ovnen. Det var lækker sæsonmad og jeg fik smagt en ny fisk.

Alle fire fileter skåret fra rødtungen
Alle fire fileter skåret fra rødtungen
Share
%d bloggers like this: