Romkugler & træstammer

De sidste 14 dage er gået med at skrive den afsluttende opgave på 1. semester. Nu er der bare prøven tilbage på tirsdag og så kan jeg ellers se frem til 2 måneder med ferie, det bliver bare godt 🙂

Kulhydrat er hjernens foretrukne brændstof og med disse romkugler og træstammer lavet af dadler, er de noget sundere end de almindelige fra bageren lavet på wienerbrød. De er glutenfri og næsten uden sukker. Marcipan og mørk chokolade på træstammerne er med sukker, (disse kan vælges uden, hvis du vil have træstammer helt uden sukker) ellers er det kun naturligt sukker fra dadlerne der er i dem + en masse sundt fedt og kostfibre. Det bliver næsten ikke bedre.

De har været gode at have ved hånden til de eftermiddage, hvor jeg lige manglede lidt energi, og var gået halvdød i opgaveskrivningen. Og det bedste af det hele er, at de bare smager helt fantastisk 😀

Energiindhold i træstammerne: 371 kcal/100 g

Energiindhold i romkuglerne: 327 kcal/100 g

Share
%d bloggers like this: