Update!

Efter en lang sommer med teltferie, Møn etapeløb, det var hårdt 🙂 og diverse sammenkomster med familien er jeg nu tilbage med ny inspiration til alle jer læsere.

Jeg lagde allerede lidt op på facebook i går, men pga. mit internet var nede og først er blevet ordnet i dag, er det med en vis forsinkelse jeg har fået lagt madplan og mandagens tærte op her på siden. Men bedre sent end aldrig 😉

Tortilla tærten er nem at lave, du skal ikke stå og fedte med en dej og den kan sagtens spises kold dagen efter. Her er hvad jeg brugte til en tærte: 1 fuldkorns tortilla, 2 æg, 1,5 dl mælk, 1 stor håndfuld skyllet frisk spinat, tomater til at pynte af med og en lille håndfuld revet ost. Af krydderier brugte jeg salt og chili flager.

Tortilla pandekagen lægges i et tærtefad, spinat lægges i og overhældes med sammenpisket æg, mælk og krydderier. Tomater lægges på og der drysses med revet ost. Bages ved 160° varmluft i ca. 20 min til æggemassen er stivnet. Tærten passer til en person, evt. med en gang salat til.

Til ugens madplan har jeg forsøgt at planlægge, så de råvarer der er købt ind, bliver brugt hen over ugen i de forskellige retter. Ud fra dette skulle der ikke være meget tilbage til søndag, hvor den står på alt godt fra køleskabet.

Under billedet på madplanen, har jeg skrevet hvor meget der er købt ind for. Mel, krydderier og diverse frø, gryn, tørrede bælgfrugter ect. har jeg altid på lager, så de er ikke med i indkøbsprisen.

 

Share
%d bloggers like this: