Laks til 2 dage!

En husholdning på 1 person, kan nogle gange være lidt af en udfordring for mange, ift variation, madspild og økonomi. Det kræver kreativ tænkning og planlægning og nogle gange den sammen ret to dage i træk. Det er også rigtig fint og med lidt ændringer kan du lave om på tilbehøret, så det ikke er fuldstændig ens.

Jeg prioriterer fisk 1-2 gange om ugen som aftensmåltid, helst frisk og gerne forskellige arter. Fisk er forholdsvis dyre hvis du sammenligner med f.eks 1/2 kg hakket oksekød, men ved at have dage, hvor der ikke er kød på bordet, kan jeg få det til at løbe rundt på min SU.

I denne uge er laksen kommet på bordet to dag i træk, men på hver deres måde. Torsdag som varm ret med en lækker broccoli-ærte salat med peanutdressing og i dag kold i sandwich. Det er een måde at få brugt de to stykker der er i en pakke på. Jeg bagte begge stykker i går (12-15 min ved 175°) og kølede den ene ned med det samme, så er den klar til i aften.

Salaten var der noget tilbage af, så den brugte jeg til frokost og som tilbehør til min sandwich 😉 Til sandwichen brugte jeg salat, rødløg, kapers og soltørrede tomater som fyld sammen med laksen.

Bagt laks og broccolisalat med peanutdressing.
Bagt laks og broccolisalat med peanutdressing.
Share
%d bloggers like this: