Søndags Curry!

Tøm dit køleskab og lav en curry af det du har. Denne version er vegetarisk, men har du en rest kød så kommer du bare det i også. Jeg har valgt at lave denne om søndagen, derved får jeg ryddet ud i depoter og en ny uge kan starte med friske forsyninger.

Næste uge hos mig bliver dog den skrabede model, med hvad jeg har på køl, frost og i køkkenskabe. Har købt mig en smule fattig i studiebøger og ny PC :! Bare een af fornøjelserne ved at være på SU.. Så kreativiteten længe leve med ugens måltider og et minimum af indkøb.

Til min Curry har jeg brugt 1/2 kg grøntsager, løg, hvidløg, masser af karry, en dåse tomatpure`og en 1/2 l grøntsags bouillon. Jeg havde en rest A38 den røg også i og et enkelt kogt æg som topping. Hele herligheden blev indtaget med en gang brune ris. Portionen rækker til 2 personer, men jeg gemmer resten til en gang nem aftensmad i morgen.

Du kan vælge at spise bulgur eller quinoa til istedet. Det handler om at blive mæt, så tag det du har på lager 😉 Af grøntsager bruger du det du har i køleskabet, nærmest alt kan bruges.

Hvis du vil gøre kunsten efter er her hvordan jeg gjorde: Løg, hvidløg og krydderier svitses i olie. Tilsæt bouillon og pure`og lad det småsimre i 30 min. Alle grøntsagerne og evt A38, yoghurt eller andet syrnet produkt tilsættes og koger 10 min. Din Curry smages til med salt og peber og klar til at blive spist. Velbekomme!

Share
%d bloggers like this: