Burger m/ laks

Denne kombination med bagt laks, pesto og rødløg i en burgerbolle smager helt fantastisk og er en god måde at få brugt to laksefileter på, hvis du er en enkelt person i husholdningen. Du bager begge stykker og spiser den ene varm på dagen, køler den anden ned til nem aftensmad dagen efter. Alternativt kan den kolde også bruges til madpakken. Er du flere end en, så fortvivl ej, laksen behøver ikke at være fuldstændig køleskabskold og fra i går, du kan sagtens bruge den lun i burgeren 😉

Laksen har jeg penslet med olie, hvidløg og pesto og så ellers bagt den i ovn ved 175° i ca. 15 min. Klik på link for opskrifter, hvis du vil bage bollen selv og lave din egen pesto. Bollen er ligeledes smurt med pesto og fyldt op med salat og rødløg.

Nu hvor vi er ved at runde året 2016 af, har jeg kigget lidt på bloggens statistik for at se hvilke blogindlæg der har haft allerflest visninger. Som blogger er det godt at holde øje med hvad der hitter og hvad der ikke gør. Der er jo ingen grund til at køre i samme boldgade, hvis det ikke fanger jer læsere 😀

De 3 der har været vist flest gange er:

  • Alt i én wok, beklager det dårlige billede taget med min gamle mobil 😉
  • Dadelromkugler
  • Tærte med porre og hytteost.

1. 2. 3.

Share
%d bloggers like this: