Kyllingenuggets m/ cornflakes!

Hjemmelavet nuggets er ikke svære at lave og du ved hvad de indeholder. Derved undgår du diverse tilsætningsstoffer og andre sjove ting.

Så du hapser lige lidt af ungernes cornflakes og bruger som panering 😉 Hvis du ikke har børn i huset eller cornflakes, så fås cornflakes heldigvis de fleste steder. ! Du skal dog vælge dem uden tilsat sukker, ellers bliver det en helt anden smagsoplevelse. Denne panering er også god til fisk.

Nuggets bliver færdigstegt i ovn for at bevare den sprøde panering. Jeg lavede en ris-og bønnesalat med rester af ris og bønner fra mandag og fandt lidt rød peber og selleri i køleskabet. Men alt kan bruges i salaten, du tager hvad du har og kan lide. Det handler om at få brugt de fødevarer der er købt ind, så de ikke ligger og bliver kedelige. Jeg hældte lidt olivenolie og chiliflager over salaten for smagens skyld.

Share
%d bloggers like this: