Ferietid!

Den sidste måned har været travl med marathon, arbejde, semesterafslutning med dertil hørende eksamen og folkemøde på Bornholm. Derfor har der ikke været så stor aktivitet her på bloggen, men nu er der landet en frisk ny madplan til jer 🙂 Tjek den ud og se om i finder noget brugbart.

Salaten her på billedet er fra mandagens menu og for mit vedkommende smagen af sommer med danske jordbær. En egentlig opskrift er der ikke, de ingredienser jeg har brugt er feldsalat, jordbær, rødløg og hvide bønner (her kan du også bruge kikærter, eller helt udelade bælgfrugter) Inden servering har jeg dryppet salaten med lidt balsamico eddike som smagsgiver.

På tirsdag kommer der et blogopslag med vegetariske frikadeller og en marineret kartoffelsalat. Så kig endelig forbi 😉

Ellers ønsker jeg alle en fantastisk sommer, jeg vil i hvert fald nyde mine 10 ugers studiefri.. P.S bloggen holder ikke helt fri, skal eksperimentere med nye lækre retter.

 

 

Share
%d bloggers like this: