Lunt tilbehør!

Denne lune middelhavsinspireret salat med balsamico smager rigtig godt til grill, og er tilbehøret til kyllingen sammen med nye kogte kartofler, i denne uges madplan. Hvis du vil gøre lidt ekstra ud af det, kan det anbefales at tilføje lidt oliven og enten feta eller frisk mozzarella, efter du har taget blandingen af panden. Et drys frisk basilikum passer også godt til.

Her får du opskriften til 2 personer

  • 1 stor rød peberfrugt, skåret i strimler
  • 1 lille courgette, skåret i halve skiver
  • 8-10 cherrytomater
  • 2 fed hvidløg, fint hakket
  • Ca. 1/2 tsk mørk balsamico eddike
  • Olivenolie til stegning
  • Salt og peber
  • Evt. oliven, feta/mozzarella og basilikum

Olie varmes op på en pande og peberfrugt, courgette og hvidløg svitses under omrøring. Når de begynder at blive bløde og få lidt farve tilsættes tomaterne. Når tomaterne begynder at blive møre dryppes balsamico på. Vend rundt og smag derefter til med salt og peber.

Hvis du er til oliven, ost og basilikum tilsættes dette ved anretning.

 

 

 

Share
%d bloggers like this: