Siden sidst!

Det sidste halve år har været temmelig hektisk, med afslutning af uddannelse, flytning og job. Så tiden herinde har desværre været nedprioriteret.

Jeg kan nu kalde mig Professionsbachelor i ernæring og sundhed, og hvad så nu? Som det er lige nu har jeg job som ernæringsassistent i tidsbegrænset stilling, og ved at starte min egen lille virksomhed op som kost- og livsstilsvejleder. Da virksomheden er som bibeskæftigelse, har jeg også gang i jobsøgning. Der er en del bolde i luften som skal kastes og gribes. Hvor det ender må tiden vise.

Hjemmesiden her er med i mine overvejelser; hvordan kan jeg bruge denne i forbindelse med min lille virksomhed, skal opskrifterne være næringsberegnede og skal der en mindre oprydning til herinde? Alt dette og meget andet skal der kigges på i den kommende tid.

En ting er sikkert og vist, og det er der kommer til at ske noget herinde med jævne mellemrum. Konceptet “Sund mad til små penge” bliver der ikke ændret på, da jeg stadig mener behovet er der for forskellige målgrupper.

Share
%d bloggers like this: