Tøm dit køleskab og lav en curry af det du har. Denne version er vegetarisk, men har du en rest kød så kommer du bare det i også. Jeg har valgt at lave denne om søndagen, derved får jeg ryddet ud i depoter og en ny uge kan starte med friske forsyninger.
Næste uge hos mig bliver dog den skrabede model, med hvad jeg har på køl, frost og i køkkenskabe. Har købt mig en smule fattig i studiebøger og ny PC :! Bare een af fornøjelserne ved at være på SU.. Så kreativiteten længe leve med ugens måltider og et minimum af indkøb.
Til min Curry har jeg brugt 1/2 kg grøntsager, løg, hvidløg, masser af karry, en dåse tomatpure`og en 1/2 l grøntsags bouillon. Jeg havde en rest A38 den røg også i og et enkelt kogt æg som topping. Hele herligheden blev indtaget med en gang brune ris. Portionen rækker til 2 personer, men jeg gemmer resten til en gang nem aftensmad i morgen.
Du kan vælge at spise bulgur eller quinoa til istedet. Det handler om at blive mæt, så tag det du har på lager 😉 Af grøntsager bruger du det du har i køleskabet, nærmest alt kan bruges.
Hvis du vil gøre kunsten efter er her hvordan jeg gjorde: Løg, hvidløg og krydderier svitses i olie. Tilsæt bouillon og pure`og lad det småsimre i 30 min. Alle grøntsagerne og evt A38, yoghurt eller andet syrnet produkt tilsættes og koger 10 min. Din Curry smages til med salt og peber og klar til at blive spist. Velbekomme!