Udfordringer!

Eksamen & Fairtrade!

Jeg er ikke bange for at tage udfordringer op og synes det sparker lidt til ens kreative sans og tankegang. Ved udfordringer udvikles du som person og tvinges til at tænke anderledes. Og måske få lidt af en øjenåbner!

Jeg har 2 udfordringer inden for de næste 14 dage, som jeg vil dele med jer. Den første er min eksamen og vejen dertil. Vi har fået udleveret en fødevareliste med 7 fødevarer (se billede) Disse har jeg været ude at købe, da jeg skal bruge emballagen og vil derfor prøve at få inkorporeret disse i næste uges madplan.

Jeg er tilhænger af økologi, som de af jer der har læst hvem, hvad, hvor...har bemærket og er blevet kontaktet af en studerende der arbejder for Fairtrade. SÅ den anden udfordring består i at lave en Fair brunch på SU 🙂 Jeg synes det er et interessant initiativ og det vil jeg da godt være med til at slå et slag for. Der kommer mere senere, så følg endelig med her på siden 😉

Share
%d bloggers like this: