Inspiration fra madplanen!

Og lidt om den kommende Fairtrade udfordring 😉 Er kommet godt i gang med forberedelserne til eksamen og har fået lavet forskellige retter med de fødevarer jeg tidligere har købt.

Under madplanen uge 42 er der linket til de opskrifter der allerede findes i arkivet og dem jeg har brugt indtil videre, og i aften skal der laves lasagne med kylling og grønkål. Vil gå på rov i køkkenskabet efter krydderier og se hvad det kan blive til 🙂 Opskrift følger...Her

En Fair brunch på SU er i støbeskeen og jeg er nu i gang med at få styr på hvad der skal laves, en ret vigtig detalje og ikke mindst finde Fairtrade produkter i de butikker jeg har her i min by. Brunchen bliver på lørdag og der vil komme billeder, opskrifter og andet godt info i næste uge, så følg med her på siden og på Facebook.

Share
%d bloggers like this: