Kødboller med julens krydderi!

Nemme kødboller med kanel og persille står på menuen i dag. Kanel er normalt et krydderi vi her i Danmark forbinder med bagning, hvor man i mellemøsten bruger dette krydderi i mange forskellige varme retter. Og ikke uden grund, det giver en god smag og afrunder maden på en krydret måde.

Sidste år lavede jeg Decembergryde med kanel og oksekød, i år bliver oksekødet skiftet ud med hakket svinekød og bliver til kødboller på spyd. (Spyd kan undværes, det gør det bare lidt mere dekorativt 🙂 ) Som tilbehør har jeg lavet en kartoffel/svampegratin med rosmarin og salat.

Jeg valgte at lave kødboller af hele pakken og det der er tilbage, spises i morgen eller fryses ned til nem aftensmad på et senere tidspunkt.

Kartoffel og svampegratin
Share
%d bloggers like this: