Mexicansk salat!

En anderledes salat med spark på smagen. Der er lidt af det hele, som vi forbinder med Mexico, det eneste der mangler er en Corona, men det må være op til dig om du vælger at drikke sådan en til 😉

Salaten er nem at lave, mætter rigtig fint med både bønner og oksekød og til rimelige penge. Det er en god ide, at kun lige lave det du kan spise, da den ikke er god dagen efter. (Læs slatne salatblade og mere end bløde majschips, ikke den bedste kombi efter min mening)

Hvis du vil prøve salaten af klikker du lige her, og husk opskrifter er kun vejledende, så hvis der er noget du ikke kan lide, udelader du det selvfølgelig bare. F.eks. er ikke alle lige store tilhængere af de små stærke banditter (jalapenos)

Og lad så weekenden begynde 🙂 Og nu det er weekend, er der lagt lidt nyt ind i det søde hjørne og i morgenmad/mellemmåltider. Noget så spændende som black bean brownie og nicecream.

Share
%d bloggers like this: