Ovnbagt laks med bønnefritter!

Denne uge har bare været en af den slags, hvor jeg stort set ikke har været hjemme før sent om aftenen. Møder, lange skoledage og arbejde om aftenen… Men i dag har jeg fået nydt solen og selv lavet mad til aften.

Til min laks valgte jeg at lave lidt pure` af gulerod og ingefær. Ingefær går rigtig godt til laks og sammen med gulerod er det ret lækkert. Jeg er ikke den store “sovsespiser” derfor laver jeg ofte disse slags pureer i stedet.

Pure` laver jeg ved at tage en stor gulerod og en klump ingefær, skærer dem i stykker og koger dem i lidt vand indtil de er helt møre. Så blendes det hele og smages til med salt og peber. Nu har du en pure`. Juster evt. ved at tilsætte lidt mere vand til du synes den har den konsistens du synes er passende.

Laksen lavede jeg i ovnen da jeg alligevel havde gang i den, ellers steger du den bare på en pande.

Kartofler var ikke på menuen i dag, men hvis du er rigtig glad for den lille knold, så ville ovnbagte kartofler være et godt bud til laksen.

Opskrift “bønnefritter”

Share
%d bloggers like this: