Denne uge har bare været en af den slags, hvor jeg stort set ikke har været hjemme før sent om aftenen. Møder, lange skoledage og arbejde om aftenen… Men i dag har jeg fået nydt solen og selv lavet mad til aften.
Til min laks valgte jeg at lave lidt pure` af gulerod og ingefær. Ingefær går rigtig godt til laks og sammen med gulerod er det ret lækkert. Jeg er ikke den store “sovsespiser” derfor laver jeg ofte disse slags pureer i stedet.
Pure` laver jeg ved at tage en stor gulerod og en klump ingefær, skærer dem i stykker og koger dem i lidt vand indtil de er helt møre. Så blendes det hele og smages til med salt og peber. Nu har du en pure`. Juster evt. ved at tilsætte lidt mere vand til du synes den har den konsistens du synes er passende.
Laksen lavede jeg i ovnen da jeg alligevel havde gang i den, ellers steger du den bare på en pande.
Kartofler var ikke på menuen i dag, men hvis du er rigtig glad for den lille knold, så ville ovnbagte kartofler være et godt bud til laksen.
Opskrift “bønnefritter”