Tapas som gæstemad!

I weekenden havde jeg venner på besøg og syntes det skulle være lidt anderledes gæstemad.

Kan godt lide ideen med lidt forskellige små lette retter som du selvfølgelig bliver mæt af, men på den gode måde, så du ikke skal hen på den nærmeste sofa og slå mave efterfølgende 🙂

På billedet er der et lille udvalg af maden. Bruschetta med to slags fyld, den ene kold og den anden varm. De er lavet på ciabatta brød der er ristet og til den kolde har jeg gnedet brødet med lidt hvidløg og derefter fyld af rucola, serrano skinke og en skive blomme.

Den varme er med en tappanade af rød peberfrugt og ristede valnødder, salatost på toppen og derefter gratineret i ovnen til osten begynder at smelte og tage lidt farve. Du kan vælge at købe en færdig tappanade, hvis du ikke vil lave den selv.

Langtidsbagte tomater kom også med på bordet. De smager bare af rigtig meget og er godt tilbehør.

Da der var et barn med, blev der også lavet pizza med min grove, sunde grundopskrift på pizzadej

Ellers er det bare at finde små ting som du kan lide og sætte på bordet, ex oliven, nødde mix og grillet artiskok på glas. Ofte har bl.a. Netto spændende madvarer til den slags.

 

Share
%d bloggers like this: