Peberfrugt med kokos & karry kylling!

Siden sidst har jeg haft gang i lidt forskelligt. Har fået skrevet min modulopgave omkring 5:2 livsstil og de anbefalede kostråd færdig, ret interessant 🙂

I weekenden blev der lavet nem roulade, til den søde tand; meget nem faktisk, men absolut et fint resultat og kan godt anbefales.

Og langt om længe har jeg fået taget et nogenlunde ok billede af den der sidder her bag skærmen og lægger opskrifter op, Mig 😉 Rimelig hjemmegjort billede i mit lille køkken, men det må være det for nu. Se “giraffen”  i sidebaren…

Og nu til dagens ret! Som overskriften lyder, er der kommet lidt orientalsk ind over med karry og kokos. Min version af peberfrugt med kokos & karry kylling er med rosiner, fordi jeg synes de giver lige det ekstra. Nu er alle ikke ligeså pjattet med rosiner som jeg, så dem udelader du bare hvis du får lyst til at lave denne ret.

Hvis du har en rest ris i overskud fra dagen før er det også en måde at få spist dem på. En pålægsrest ex. skinke, hamburgerryg, kalkun eller andet kunne også bruges som fyld. Ved det røgede pålæg ville jeg så bare ikke bruge karry, men chili, hvidløg eller løg.

 

Share
%d bloggers like this: