Aubergine sandwich!

Denne sandwich er et alternativ til de almindelige brødsandwich. Her som vegetarisk udgave, men alt fyld kan nærmest bruges. Prøv den f.eks. med kylling eller serrano skinke.

Her går den ud for et måltid og jeg har derfor skåret den på langs. Hvis du vil bruge den på buffet, brunch eller påskebordet, ville jeg skære den i runde skiver, da den ellers vil virke som noget af en mundfuld 😉 Og det vil også se pænere ud på bordet.

Sådan laver du sandwichen:

Auberginen skylles og skæres i skiver, enten aflange eller runde. De pensles med lidt olie og tilberedes enten på en grillpande, grill eller i ovn. Bagetiden er ca. 4-5 min på hver side eller til de er let brunet og bløde. I ovnen vil tiden være ca. 12-15 min. ved 180°.

Nu fyldes de med det fyld du kan lide og serveres evt. med en salat til. Det fyld jeg brugte var hjemmelavet pesto lavet på ramsløg, tomatskiver der var varmet med på panden, oliven, artiskok og frisk mozzarella. Det smagte super lækkert og absolut ikke sidste gang jeg laver denne ret, måske med lidt andet fyld næste gang.

Velbekomme!

Share
%d bloggers like this: