Sommerslaw !

Til tirsdagens fisk, har jeg valgt at lave en slaw der strutter at sommer og sol. Lige nu bugner hylderne med en masse friske danske grøntsager, lige til at lave lækre salater og andre lette retter med.

Til min slaw er der brugt sommerspidskål, gulerødder, radiser og friske ærter. Opskriften her er til 4 personer, og er som følger:

Dressing:

  • 3 dl skyr, kvark eller fraiche 5%
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 1-2 tsk. dijon sennep
  • 1-2 tsk. sukker
  • 1 tsk. eddike ex. lys balsamico eller hvidvinseddike
  • salt og peber

Det hele blandes og smages til, evt med ekstra sennep eller sukker, så du får lige den smag du gerne vil have.

Fyld:

  • 1/2 spidskål, fint snittet
  • 3-4 gulerødder alt efter størrelse, fint revet
  • 1 bundt radiser, skiveskåret
  • 15 friske ærter, udbælgede

Fyldet blandes i dressingen og stilles på køl til det skal serveres.

Share
%d bloggers like this: