Banan brød!

Jeg havde en flok bananer liggende der var blevet godt modne, læs meget fregnet. Når først de er blevet så modne, så de er mere brune end gule, plejer jeg at enten skære dem i mindre stykker og fryse dem ned til smoothies, eller lave pandekager ud af dem.

I dag ville jeg prøve noget nyt, og det kom der dette lækre og nemme brød ud af. Det er super nemt at lave, de ingredienser jeg har brugt, er noget de fleste har hjemme eller det kan skaffes i enhver butik. Nogle af tingene kan erstattes af andet du måtte have derhjemme.

Bananbrødet er godt som en lille snack, en sundere weekendkage eller som det søde indslag på brunchbordet. Der er ikke tilsat sukker og mel og det kan laves uden syrnet mælkeprodukt. Mere om det finder du her, hvor jeg har lagt opskriften med tips ind.

Bananbrød

 

Share
%d bloggers like this: