Tortilla tærte!

Studiet er så småt startet op igen efter en lang sommer, så i aften kommer den til at stå på denne nemme og hurtige ret. Det er en ret jeg havde i gemmerne og er en del af ugens madplan.

Her er hvad jeg brugte sidste gang og tænker det bliver sådan igen i dag. Har du en rest af andet grønt eller kød kan dette sagtens bruges i tærten.

Til en tærte: 1 fuldkorns tortilla, 2 æg, 1,5 dl mælk, 1 stor håndfuld skyllet frisk spinat, tomater til at pynte af med og en lille håndfuld revet ost. Af krydderier brugte jeg salt og chili flager.

Tortilla pandekagen lægges i et tærtefad, spinat lægges i og overhældes med sammenpisket æg, mælk og krydderier. Tomater lægges på og der drysses med revet ost. Bages ved 160° varmluft i ca. 20 min til æggemassen er stivnet. Tærten passer til en person, server evt. med en gang salat til. 

Tip! Der kan bruges frossen spinat. Den skal bare optøes og afdryppes. 

Share
%d bloggers like this: