Koldskål!

Fra maj til september bliver der jævnligt lavet koldskål hos mig. Her bliver den brugt både som et let aftensmåltid, til dessert eller som mellemmåltid. Er ikke den stor fan af kammerjunkere, så jeg laver gerne noget crunch som tilbehør af havregryn og nødder som jeg rister på panden i lidt honning. Og nogen gange med lidt smør blandet med honningen for smagens skyld.

Jeg har lagt en standard opskrift ind på koldskål. Det surmælksprodukt i opskriften er kun vejledende og kan skiftes ud med skyr, ymer, kvark eller andet som man nu ønsker.

Frossen frugt som blåbær, jordbær og hindbær bruger jeg også ind imellem. Disse gives et opkog et par minutter (for at der ikke er bakterier der ødelægger maven) køles ned og blendes. Så er de klar til at komme i din koldskål.

Og frisk frugt er altid godt til koldskål 🙂

Share
%d bloggers like this: