Uge 34!

De danske majskolber er kommet på hylderne og det benytter jeg mig af til ugens madplan.

Mandag: Tortilla m/ fyld af kylling, bønner (1/2 ds) og grønt hvad du nu kan lide, dertil kogt majskolbe.

Tirsdag: Frittata m/bønner (1/2 ds) og grønt fra mandag.

Onsdag: Koldskål m/frugt og havregrynscrunch.

Torsdag: Bagt laks m/broccoli-ærtesalat og peanutdressing, kartofler.

Fredag: Sandwichbolle (hjemmelavet eller færdigkøbt) m/fyld af rest af laks fra torsdag, rødløg, mayo og evt. kapers.

Lørdag: Hakkebøf m/majskolber og timiankrydret ovnfritter. Måske på grill 😉

Søndag: “Søndagscurry” m/grønt fra ugen eks broccoli, peberfrugt, løg, tomater. Dertil ris, quinoa eller bulgur.

Share
%d bloggers like this: