De danske majskolber er kommet på hylderne og det benytter jeg mig af til ugens madplan.
Mandag: Tortilla m/ fyld af kylling, bønner (1/2 ds) og grønt hvad du nu kan lide, dertil kogt majskolbe.
Tirsdag: Frittata m/bønner (1/2 ds) og grønt fra mandag.
Onsdag: Koldskål m/frugt og havregrynscrunch.
Torsdag: Bagt laks m/broccoli-ærtesalat og peanutdressing, kartofler.
Fredag: Sandwichbolle (hjemmelavet eller færdigkøbt) m/fyld af rest af laks fra torsdag, rødløg, mayo og evt. kapers.
Lørdag: Hakkebøf m/majskolber og timiankrydret ovnfritter. Måske på grill 😉
Søndag: “Søndagscurry” m/grønt fra ugen eks broccoli, peberfrugt, løg, tomater. Dertil ris, quinoa eller bulgur.