1 år`s fødselsdag!

Tidens Mad fylder 1 år i dag, og når jeg ser tilbage har det været et år, hvor der er prøvet mange slags forskellige retter af, nogle mere vellykkede en andre 😉

Har efterhånden været på SU i 14 måneder og har 3 år tilbage, så ind imellem har det været lige lovlig kreativt at lave mad og nogle dage har aftensmaden bestået af havregrød, men det er nu heller ikke det værste hvis vi tænker sundhed og små penge. Det viser bare hvordan livet på SU også er 😉

En stor tak til de der følger med her på sitet og på min blog på Facebook, der kører sideløbende med denne. Der er rigtig mange der følger og kigger forbi, det er tydeligt at se på statestikken over sidebesøg. Jeg håber mange bliver inspireret af det jeg lægger op og vil da rigtig gerne have kommentarer og feedback, så hvis der er noget du synes godt om, noget der kunne laves anderledes eller spørgsmål, så smid endelig en kommentar. På den måde udvikles siden også 🙂

Og lige til sidst, så er jeg blevet kontaktet af en studerende der arbejder for Fairtrade og vi vil prøve at lave et lille samarbejde. Derfor har jeg fået en udfordring der går ud på at lave en Fair brunch på SU. Den glæder jeg mig rigtig meget til at få sat i gang og den vil ramme sitet i uge 43 eller 44. Nærmere info følger..

 

Share
%d bloggers like this: