Madplan uge 3!

Mandag: Kartoffelsuppe m/ frisk timian (vegetarisk)

Tirsdag: Bagt laks m/ timianbagte kartofler, rodfrugter og “chilimayo”. Mayonnaise smagt til med chilipulver og lidt salt! (gem lidt bagte gulerødder til onsdagens salat)

Onsdag: Rucolasalat m/ bagte gulerødder, feta og quinoa (vegetarisk)

Torsdag: Stegt kyllingefilet m/ rest af rucolasalat. Evt. ekstra quinoa eller ris

Fredag: Mini pizzaer med forskelligt fyld, (vegetarisk/kød)

Lørdag: Grøntsags lasagne (vegetarisk)

Søndag: “Sunday surprice” med alt godt fra køleskabet 😉

Ugens madplan er bygget op på rodfrugter, kartofler og salat der bruges hen over ugen til forskellige måltider, så råvarerne bliver spist. Søndagen bliver brugt på oprydning i køleskabet til diverse rester, du end måtte have tilbage. Her kan jeg foreslå du laver en suppe eller en frittata med resterne 😉

Share
%d bloggers like this: