Mandag: Kartoffelsuppe m/ frisk timian (vegetarisk)
Tirsdag: Bagt laks m/ timianbagte kartofler, rodfrugter og “chilimayo”. Mayonnaise smagt til med chilipulver og lidt salt! (gem lidt bagte gulerødder til onsdagens salat)
Onsdag: Rucolasalat m/ bagte gulerødder, feta og quinoa (vegetarisk)
Torsdag: Stegt kyllingefilet m/ rest af rucolasalat. Evt. ekstra quinoa eller ris
Fredag: Mini pizzaer med forskelligt fyld, (vegetarisk/kød)
Lørdag: Grøntsags lasagne (vegetarisk)
Søndag: “Sunday surprice” med alt godt fra køleskabet 😉
Ugens madplan er bygget op på rodfrugter, kartofler og salat der bruges hen over ugen til forskellige måltider, så råvarerne bliver spist. Søndagen bliver brugt på oprydning i køleskabet til diverse rester, du end måtte have tilbage. Her kan jeg foreslå du laver en suppe eller en frittata med resterne 😉