Torsk en papilotte!

Til en papilotte kan du bruge en hvilken som helst fisk og grøntsager efter sæson, det handler om det skal være nemt, sundt og velsmagende. Når fyldet pakkes ind i en lille “pakke” beholder du saft og kraft og smagen bliver mere intens.

Her er mit bud på en papilotte med torsk, grøntsager og krydderurter til 2 personer:

  • 1 rødløg, skåret i både
  • 2 fed hvidløg, knust
  • 1 porre, skåret i skiver
  • 300 g kål ex. spidskål, snittet
  • 2 tomater, skåret i skiver
  • 1 bundt persille, hakket
  • 1 bundt dild, hakket (kan udelades, men smager godt til fisk)
  • 1 pk. torskefilet ca. 225 g (eller anden fisk)
  • 2 tsk. rapsolie
  • 1 citron, øko eller uden overfladebehandling, skåret i skiver
  • 2 stykker bagepapir og bomuldssnor

De rensede og udskårede grøntsager lægges på de to stykker bagepapir. Torsken lægges på og der dryppes med rapsolie, krydres med salt og peber. Til sidst lægges citronskiverne og den hakkede persille på og pakkerne foldes og lukkes med bomuldssnoren.

Bages ved 180° i 20 minutter. Papilotterne serveres sammen med kogte kartofler.

 

Share
%d bloggers like this: